diensten

Diensten

Diensten zijn het onderzoeken, beschrijven en stimuleren van sociaal/maatschappelijke innovaties. Wild Projects levert met onderzoek en bottom-up initiatieven een bijdrage aan de stedelijke ontwikkeling. Mensen maken de stad: creatieve, innovatieve en ondernemende burgers bepalen steeds meer de kwaliteit van steden. Een verstandige lokale overheid faciliteert de ‘do it yourself’ en ‘do it together’ beweging.
Met elkaar samenwerken is dé innovatie die de wereld leefbaarder en duurzamer kan maken.
 Onze diensten
  •  onze activiteiten zijn gericht op het slimmer en duurzamer maken van organisaties en steden (steden in transitie, smart cities)
  • wij ondersteunen bottom-up initiatieven op het gebied van stedelijke ontwikkeling en de ‘do it yourself & do it together’ economie (stadmakers en stadsambassades)
  • en wat we graag doen is het beschrijven van gebeurtenissen en het verbeelden daarvan met blogs, objecten, installaties en schilderijen.
diensten_wild_projects
een project van FABLAB Barcelona

INNOVATIE is samen werken aan het oplossen van problemen in de steden

Amsterdam geeft een goed voorbeeld. The City of Amsterdam invites Dutch and international startups to devise solutions to social issues in Amsterdam relating to four themes: Urban Mobility, Vibrant City, Circular Economy and Healthy City. With the Startup in Residence project, the city invests in the startup ecosystem and in local and international talent.

Meer lezen over onze activiteiten bij ‘onze diensten’.

Informatie over de bottom-up beweging op de website Nieuw Nederland – steden in transitie en op Facebook over de Stadsambassade Almerediensten_wild_projects

foto van schilderij van Gabriella Gardosi (Barcelona)

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

slimmer, creatiever, duurzamer organiseren