contact_wild_projects

Contact

Contact
Wilt u meer weten over onze activiteiten of heeft u een vraag dan kunt u voor contact het onderstaande formulier gebruiken. U krijgt dan zo snel mogelijk een reactie van ons. Of stuur een email naar info@wildprojects.nl 

Altijd nieuwsgierig

contact_wild_projects
schets van de ingang van het cultureel centrum De Voetnoot
contact_wild_projects
tekening door tj

Nieuwsgierig en altijd op de hoogte willen zijn van nieuwe ontwikkelingen in de wetenschap en technologie, samenleving, politiek en kunst. Proberen de betekenis te begrijpen van de nieuwste ontwikkelingen door onderzoek te doen en projecten uit te voeren. Ook door zelf nieuwe technologie uit te proberen. In 1983 de eerste personal computer aangeschaft en in de jaren negentig zonnepanelen op het dak geplaatst. Betrokken bij het verduurzamen van economie en samenleving. Gericht op het creëren van maatschappelijke en op duurzaamheid gerichte waarde (shared value for planet & people) en de menselijke behoeftes en maat in plaats van de eisen van de markt.

Antonio Baldini
always green (1985)

Meer informatie over Toon Jansen kunt u vinden op LinkedIn. Ook kunt u hem op Twitter volgen via @toonjanz. Artikelen en blogs staan in de contact wild projectslinker kolom op de HOME pagina.

Een activiteit van wild projects is het beschrijven van gebeurtenissen en het verbeelden met objecten, installaties en schilderijen. 

Foto’s van een aantal schilderijen staan op deze website onder de tab ‘schilderijen’.

wild projects toonjans_80s
eigen werk soft pastel / acrylverf (ca. 1988)
contact_wild_projects
eigen werk in uitvoering (tj-2007)
wild projects
schilderij artificial creatures – canvas 120×160 acryl – 2016
Share

slimmer, creatiever, duurzamer organiseren